Mad

MAD

Vi har sammen sat nogle forslag til menuer, hvis i har specielle ønsker/ menu´er, send blot en mail på:  info@pattegrise.dk

Pattegrise.dk, står for forplejningen, du kan læse mere om deres menuer m.m på deres hjemmeside.

Nedenstående menú forslag kan bestilles på mail til : info@pattegrise.dk

MENUER

Konfirmations menù

Forret

Kold røget Islandsk laks

fra egen rygeovn, m/feldsalat og rugbrødschrumble

rygeoste creme

portions anrettet i flotte patent glas

 

Hovedret

Helstegt pattegris

Grillet bbq marineret kyllingebryst

Broccoli salat m/rosiner – solsikke kerner & bacon

Vandmelon salat m/mynte og Feta

kartoffel salat m friske krydderurter

små bagte kartofler m/hvidløg & persille

Sauce Bearnaise & Sauce Bordelaise

serveres med

luftige baguettes & kuvert smør

 

Dessert

Rabarber mazarin m/hvid chokolade creme og syltede rabarber

portions anrettet i flotte patent glas

 

295,- pr. kuvert (minimum 25 kuverter)

- Forårs menú

Forret

Stenbiderrogn på urte blinis

– m/ Økologisk Creme fraiche – Rugbrøds crumble og syltede Rødløg

Portionsanrettet i flotte patent glas

 

 

Hovedret

 Rosmarinstegt Unghane bryst

–  Smørbagte karotter og Blomkål – Nye danske kartofler.

lys estragon sauce

 

 

Dessert

Rabarber Mazerin

m/ hvid chokolade creme og syltede Rabarber

 

 

Pris pr. kuvert 325 ,- (minimum 25 kuverter)

- sommer menù

Forret

kold røget Islandsk Laks fra egen rygeovn

på Feldsalat m/ rygeoste creme og sprøde Rugbrødsflager

portionsanrettet i flotte patentglas

 

Hovedret

Kalvemørbrad

– m/ nye hvide og grønne Asparges, friske ærter – nye danske Kartofler vendt i smør og krydderurter, hertil en kalve Glace.

 

Dessert

Jordbær trifli

m/makroner og solbær rom og  Hyldeblomst creme m/ vanilje

portionsanrettet i flotte patent glas

 

Pris pr. kuvert 375 ,- (minimum 25 kuverter)

- efterårs/ vinter menù 1

Forret

Cremet Jomfruhummer bisque

– Reje wonton m/ kørvel

Serveres med surdejs baguette og frisk kværnet urte smør

Portions anrettet

 

Hovedret

Rødvins marineret Kalvemørbrad – Trøffel Kartoffel – stegte skorzonerødder kraftig Timian Glace.

 

Dessert

Baileys creme Brúlee hertil en Mocca chokolade

portionsanrettet

 

Pris pr. kuvert 340 ,- (minimum 25 kuverter)

 

 

 

- efterårs/ vinter menú 2

Forret

Rimmet Kammusling

– syltede Hokaido græskar m/ cremet blomkåls puré – friseé salat og sprøde Rugbrødsflager

portions anrettet

 

Hovedret

Grillet Oksemørbrad

-Confiteret Timian kartoffel, stegte Kantareller – og bagte løg – vild brøndkarse.

Rødvins Glace

 

Dessert

Gatau Marcel

-portvinsbagte blommer – hjemmerørt vanilje is og rød Skovsyre

Portionsanrettet i flotte patentglas

 

Pris pr. kuvert 350 ,- (minimum 25 kuverter)

Brunch

Røræg – Bacon – Brunch pølser – amerikanske pandekager m/sirup.

Ovennævnte varmes af kunden

Slagterens Leverpostej m/ristet champignon – kan varmes

Brie m/tilbehør – Marmelade
2 slags pålæg

Græsk yoghurt m/Müsli
Sirup

Frisk frugt

Hjemmebagt Brød og smør

(Drikkevare skal selv medbringes)

 

Pris pr. kuvert 135 ,- (minimum 25 kuverter)

Vinmenú incl kaffe & avec

Vi tilbyder nu en samlet pakke med 3 slags vine, kaffe og tilhørende 3slags avec.

Afhængigt af jeres valg af menú, vil køkkenchefen hos pattegrise i samråd med vores vin leverandør finde de vine som passer til jeres menú valg.

Hvidvin til forret – 2 glas pr person

Rødvin til Hovedret – 3 glas pr person

Dessert vin – 1 glas pr person

Kaffe ad libitum incl sukker/ kaffefløde

Baileys – Rom – cognac – 2*2cl pr person

 

pris pr pers.               (min. 25pers)

pris pr pers.               ( ad lib -min.25pers)

N.B. der regnes kun i hele flasker, og der tages ikke flasker retur, heller ikke u-brudte